ECTS-database Plantijn Hogeschool
  
 

1 Voedings- en dieetkunde - 1VD - Onderdelen - Fysicochemie en microbiologie voedsel
  

O.O. heeft componenten: Ja
O.O. bestaat uit componenten Fysicochemie van het koken
Microbiologie van de voeding
Afstudeerrichting: -:-
Code: 10136
Academiejaar: 2007-2008
Programmajaar: 1
Periode binnen het modeltraject: P:2
Aantal studiepunten: 6
Wegingscoëfficient: 6
Totaal aantal contacturen: 80
Totaal studietijd: 156
Examencontract: niet mogelijk
Deliberatie: mogelijk
Vrijstelling of overdracht: mogelijk
Lector(en): Asselberg Rob
Van den Bossche Ingrid
Vanherle Koen
Winnen Patricia


 


COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
 Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)

Algemene competenties

    Algemene beroepsgerichte competenties
      Beroepsspecifieke competenties

        SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
        Alle info zie ECTS-deelfiches.

        VEREISTE BEGINCOMPETENTIES
        Opleidingsonderdelen waarvoor voorafgaand credits dienen behaald te zijn

        Opleidingsonderdelen die vooraf dienen gevolgd te zijn

        Andere begincompetenties