ECTS-database Plantijn Hogeschool
  
 

3 Voedings- en dieetkunde - 3VD - Onderdelen - Klinische diëtiek
  

O.O. heeft componenten: Ja
O.O. bestaat uit componenten Klinische diëtiek - casuïstiek
Klinische voedingszorg
Experimenteel kooklab
Afstudeerrichting: -:-
Code: 30106
Academiejaar: 2007-2008
Programmajaar: 3
Periode binnen het modeltraject: P:7
Aantal studiepunten: 7
Wegingscoëfficient: 7
Totaal aantal contacturen: 76
Totaal studietijd: 182
Examencontract: niet mogelijk
Deliberatie: mogelijk
Vrijstelling of overdracht: mogelijk
Lector(en): Adam Marleen
De Ridder Dolf
Van Laer Sofie


 


COMPETENTIEGERICHTE LEERDOELEN
 Dit opleidingsonderdeel draagt in het bijzonder bij tot het realiseren van volgende opleidingsdoelen (eindtermen)

Algemene competenties

    Algemene beroepsgerichte competenties
      Beroepsspecifieke competenties

        SPECIFIEKE DOELSTELLINGEN
        Alle info zie ECTS-fiches.

        VEREISTE BEGINCOMPETENTIES
        Opleidingsonderdelen waarvoor voorafgaand credits dienen behaald te zijn

        Opleidingsonderdelen die vooraf dienen gevolgd te zijn

        Andere begincompetenties